Plus Magazine: Het Tijdschrift voor 50-plussers!

50 plus magazineDe bevolking boven de 50 jaar neemt in Nederland gestaag toe. Bij verschillende generaties passen verschillende interesses en bezigheden. En waar er voor de jongere generaties een scala aan tijdschriften, tv-kanalen en radiostations bestaan, zien we ook steeds meer media ontstaan die zich richten op de 50-plussers onder ons. Plus Magazine is hier een mooi voorbeeld van.

Plus magazine is een uitgebreid maandblad dat iedere maand een breed scala aan onderwerpen behandelt in ruim 200 pagina`s per editie. Tips met betrekking tot gezondheid, geldzaken en recht, artikelen over maatschappelijke ontwikkelingen. Maar ook artikelen over huis en tuin, reis reportages en nog veel meer zijn onderwerpen die maandelijks aan bod komen.

Hiermee biedt Plus magazine een toegankelijk tijdschrift om vitaal en geïnformeerd te blijven dat lekker wegleest. Dit uitgebreide maandblad is nu zeer voordelig uit te proberen in de vorm van een half jaar abonnement (5 nummers voor € 15,- ) of in de vorm van een jaarabonnement (11 nummers voor €30,- ) op Plus magazine.

Interesse in dit aanbod? Klik dan hier.

 

Plus Magazine: Het Tijdschrift voor 50-plussers!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *