De Clatronic BSR 1283 Robotstofzuiger met 50% korting

Bestel – alleen vandaag – een Clatronic BSR 1283 Robotstofzuiger met 50% korting! 

Vandaag een hele scherpe deal voor als je toch echt toe bent aan een hulp in de huishouding die je een hoop werk uit handen neemt. Met de BSR 1283 robotstofzuiger van Clatronic haal je een robotstofzuiger in huis die je vloer geheel automatisch schoon houdt zonder dat je ook maar enige moeite hoeft te doen. En vandaag ben je in de gelegenheid om zo een slimme robotstofzuiger aan te schaffen tegen een kortingspercentage van 50%. Normaal gesproken betaal je voor de BSR 1283 € 199 maar vandaag betaal je slechts € 99,95 Maak dus snel gebruik van deze fantastische aanbieding!

Wat kun je verwachten?

  • De Clatronic BSR 1283 Robotstofzuiger  met 50% korting
  • Volautomatische robotstofzuigers die je huis schoon houden voor jou
  • Robotstofzuiger laadt zich automatisch op in het docking station als de batterij leeg raakt
  • BSR 1283 – Grijs (zie afbeelding): Volautomatische robotstofzuiger met roterende onder- en zijborstels.
    Incl. laadstation. 3 standen (klein,medium,groot) voor het te reinigen oppervlak. Mogelijkheid tot virtuele muur, waardoor je het apparaat een gedeelte van een open ruimte kan laten reinigen.
  • Prijs inclusief verzendkosten
Is dit iets voor jou? Lees dan snel hier verder voor meer informatie. Maar wees snel, want de aanbieding is alleen vandaag geldig!

Jouw mening telt!

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met dit product! Help ons mee de productervaring te verbeteren en laat hier een reactie achter.

Klik hier om een review achter te laten voor dit product


Submit your review
* Required Field

De Clatronic BSR 1283 Robotstofzuiger met 50% korting SKU UPC Model

Het apparaat nu een week in huis. Eerst een aantal opstakels uit de kamer moeten halen waar hij niet mee om kan gaan. Hij kruipt om een hoog polig k

Mar 23, 2012 by Anonymous
Naam: Chris • 
Review Titel: Niet slim 

Het apparaat nu een week in huis.
Eerst een aantal opstakels uit de kamer moeten halen waar hij niet mee om kan gaan. Hij kruipt om een hoog polig karpet en blijft dan steken, idem op een tafeltje met glazen ronde voet. Elektra snoeren werkt ie naar binnen, deze moeten buiten bereik zijn. Als de obstakels weg zijn dan zuigt ie prima. Hij heeft nu 10 keer gedraaid en is de laatste 2 keer vast gelopen tegen een wand, blijft dan maar rechtdoor lopen en mot daarna gereset worden. Het terugvinden van het basisstation is grappig om te zien maar werkt niet: Pas 1 op de 10 keer gelukt. Bovendien duwt ie vaak tijdens het zuigen z'n eigen station de hoek in zodat hij er sowieso niet meer bij kan. Al met al grappig maar je moet er wel een oppas bijzetten want de intelligentie is ver te zoeken.


1.0 1.0 1 1 Het apparaat nu een week in huis. Eerst een aantal opstakels uit de kamer moeten halen waar hij niet mee om kan gaan. Hij kruipt om een hoog polig karpet en blijft dan steken, id De Clatronic BSR 1283 Robotstofzuiger met 50% kortingFashion Image Banner 468 x 60

Lees de Disclaimer

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook op Facebook en Twitter. Vinden we leuk!

Speak Your Mind

*