Albert Heijn zomerhits: Jokers Plakken

Zo strak als een Zwitsers uurwerk komen wekelijks de nieuwe zomerhits van Albert Heijn voorbij. Of ik er ook daadwerkelijk zo vrolijk van word als van sommige Suisse made klokjes? Nee, dat zou ik niet zo durven stellen! Toch moet ik eerlijk toegeven dat er regelmatig een kleine glimlach op mijn gezicht verschijnt als ik de nieuwe zomerhit voor het eerst voorbij zie komen. Zoveel knulligheid kan ook eigenlijk alleen maar in Nederland. Maar geloof me, ik heb net 4 weken commercials op de BBC bekeken komen en dan zijn dit toch echt geweldige reclames!

Het is jokers plakken deze week! Bepaal dus helemaal zelf op welke producten jij korting krijgt bij Albert Heijn. Op de melodie van ‘Heb je even voor mij’ van onze Frans – voor de zuiderburen onder ons die geen idee hebben wie ik bedoel: Frans Bauer, de nationale knuffelbeer die op zijn tijd een liedje zingt – staat het hele plein weer te swingen. Toch kunnen we wel een verrassing verwelkomen deze keer. Wie is namelijk die onbekende zanger met die onverwacht goede stem die het podium bevolkt?

Wil je ook op de hoogte blijven van opmerkelijke commercials en het laatste nieuws uit de reclamewereld? Volg ons dan nu via Facebook en Twitter!

Bekijk de nieuwe AH zomerhit Jokers plakken hier

Blijf op de hoogte!

Volg ons ook op Facebook en Twitter. Vinden we leuk!

Comments

  1. Ik vind het verdacht veel lijken op Ernst Daniel Smid

  2. jade oosthuizen says:

    ik hep dat niet gekregen

Speak Your Mind

*